Wat kunt u verwachten vanaf € 799,- bij Somers-Hypotheken?

Maak eerst een afspraak in de agenda of bel voor een vrijblijvend oriënterend gesprek (€ 0,-)

Een compleet persoonlijk advies en begeleiding door uw eigen vaste Erkend Hypotheek Adviseur

Het advies en bemiddelingsgesprek op een tijdstip wat u het beste uitkomt via webcam, telefoon of        tegen extra kosten gewoon bij u thuis

U hoeft zelf geen berekeningen te maken, gegevens in te vullen of software te installeren

Hoe werkt het?

U gaat naar de agenda. U zoekt de datum en tijd wat voor u het beste uitkomt om een afspraak te maken voor een oriënterend hypotheek gesprek. U mag natuurlijk ook bellen of mailen. Dit gesprek is altijd vrijblijvend en daar zijn dus geen kosten aan verbonden.

Hoe werkt de Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheek Adviseur?

1. Vrijblijvend oriëntatie gesprek over uw hypotheek

Dit gesprek kost geld, maar nemen wij voor onze rekening. In het oriëntatie gesprek leggen wij onze werkwijze uit en maken wij kennis met u.  Tevens berekenen wij voor u, wat u maximaal kunt lenen op inkomen en onderpand. Wij doen alles, u hoeft zelf niets in te vullen of te installeren. Als u de juiste informatie heeft gegeven met betrekking tot loonstroken, BKR noteringen en financieringen enz., maar wij zien geen kansen om uw hypotheek rond te krijgen, dan zullen wij u dit melden. Wij gaan dan niet over tot een inventarisatie en advies gesprek. U heeft daardoor geen onnodige kosten. 

2. Mogen wij uw hypotheek regelen?

Na het oriënterend gesprek besluit u of wij uw adviseur mogen zijn en uw hypotheek mogen regelen. Als dit het geval is, dan plannen wij met u een inventarisatie gesprek in. Wij werken ons advies dan uit en maken met u een vervolg afspraak om dit advies met u door te spreken. Het besproken advies wordt uitgewerkt in een adviesrapport voor u. Dan kunt u ons advies nog rustig nalezen. Indien u akkoord bent met het advies rapport, gaan wij voor u de offerte aanvragen.

3. Offerte aanvragen, begeleiding van uw hypotheek

Bij het bemiddelingsgesprek heeft u het hypotheek advies overgenomen. Dan gaan wij voor u bemiddelen. De offerte wordt dan aan gevraagd. We begeleiden u het hele hypotheek proces tot en met de notaris. U bent niet verplicht om de bemiddeling bij Somers-Hypotheken te doen.

 

Bel of maak in de agenda een afspraak!