De kosten in een oogopslag voor iedereen in Nederland.

Soort Gesprek Starters Doorstromers /
Verhoging
Zelfstandige /
ZZP'er
1. Oriënterend Vrijblijvend Vrijblijvend Vrijblijvend
2. Inventaris/Advies € 399,00 € 399,00 € 399,00
3. Bemiddeling € 400,00 € 500,00 € 600,00
Totaal € 799,00 € 899,00 € 999,00

Kosten en tarieven van de goedkoopste hypotheek

Het oriënterend gesprek kost geld, maar deze kosten neemt Somers-Hypotheken voor eigen rekening. In het oriëntatie gesprek leggen wij onze werkwijze uit en maken wij kennis met u. Tevens berekenen wij voor u, wat u maximaal kunt lenen op inkomen en onderpand. Wij doen alles, u hoeft zelf niets in te vullen of te installeren. Als u de juiste informatie heeft gegeven met betrekking tot loonstroken, BKR noteringen en financieringen enz., maar wij zien geen kansen om uw hypotheek rond te krijgen, dan zullen wij u dit melden. Wij gaan dan niet over tot een inventarisatie en advies gesprek. U heeft daardoor geen onnodige kosten.  

Scherp tarief hypotheek

Wij bieden dit scherpe tarief voor iedereen in Nederland. Indien gewenst krijgt u tegen extra kosten een persoonlijk bezoek van een adviseur. Voor elk persoonlijk bezoek wordt minimaal € 50,- inrekening gebracht. Vraag naar de voorwaarden. 

U betaalt ons op deze manier. Wel zo eerlijk!

De kosten voor het advies betaalt u vooraf, d.m.v. een eigen overboeking of IDeal. De kosten voor de bemiddeling betaalt u bij de notaris. Wel zo eerlijk!

Wanneer bent u een Starter, Doorstromer, Oversluiter of Zelfstandige.

U bent een "Starter " als u voor het eerst een woning koopt. Met een SVN starterslening worden er € 150,- extra bemiddelingskosten berekend. En u moet in loondienst zijn. "Doorstromer" als u vanuit een koopwoning een andere woning koopt of als u ooit een koopwoning hebt gehad. "Oversluiters" als u uw bestaande hypotheek wilt oversluiten. (let op zonder boete. Met boete is het een maatwerk dossier) naar een andere geld verstrekker. Verhoging is alleen m.b.t. verbouwing, anders is het maatwerk. "Relatie beëindiging" als mensen met een koopwoning uit elkaar gaan en een andere woning willen kopen. Of als één van de twee in de huidige woning wilt behouden. Heeft u een ander inkomen als "inkomen uit loondienst", dan wordt u als "Zelfstandige" aangemerkt. Alle overige hypotheek adviezen vallen onder maatwerk. Van te voren wordt duidelijk met u afgesproken wat de kosten voor het maatwerk hypotheekadvies zijn.