De kosten in een oogopslag voor iedereen in Nederland.

Soort Gesprek Starters Oversluiters /
Doorstromers /
Verhoging
Zelfstandige /
ZZP'er
1. Oriënterend Vrijblijvend Vrijblijvend Vrijblijvend
2. Inventaris/Advies € 399,00 € 399,00 € 399,00
3. Bemiddeling € 400,00 € 500,00 € 600,00
Totaal € 799,00 € 899,00 € 999,00

Kosten en tarieven van de goedkoopste hypotheek

Het oriënterend gesprek kost geld, maar deze kosten neemt Somers-Hypotheken voor eigen rekening. In het oriëntatie gesprek leggen wij onze werkwijze uit en maken wij kennis met u. Tevens berekenen wij voor u, wat u maximaal kunt lenen op inkomen en onderpand. Wij doen alles, u hoeft zelf niets in te vullen of te installeren. Als u de juiste informatie heeft gegeven met betrekking tot loonstroken, BKR noteringen en financieringen enz., maar wij zien geen kansen om uw hypotheek rond te krijgen, dan zullen wij u dit melden. Wij gaan dan niet over tot een inventarisatie en advies gesprek. U heeft daardoor geen onnodige kosten.  

Scherp tarief hypotheek

Wij bieden dit scherpe tarief voor iedereen in Nederland. Indien gewenst krijgt u tegen extra kosten een persoonlijk bezoek van een adviseur. Voor elk persoonlijk bezoek wordt minimaal € 50,- inrekening gebracht. Vraag naar de voorwaarden. 

U betaalt ons op deze manier. Wel zo eerlijk!

De kosten voor het advies betaalt u vooraf, d.m.v. een eigen overboeking of IDeal .

Betalen met iDeal is mogelijk met de banken ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank , SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. In de agenda kiest u voor het Inventaris gesprek met IDeal. U kiest uw bank en u volgt dezelfde procedure als bij betalingen via internetbankieren.

De kosten voor de bemiddeling betaalt u bij de notaris. Wel zo eerlijk!

Wanneer bent u een Starter, Doorstromer, Oversluiter en/of Zelfstandige

U bent een "Starter " als u voor het eerst een woning koopt. Met een starterslening worden er € 150,- extra bemiddelingskosten berekend. En u moet in loondienst zijn. "Doorstromer" als u vanuit een koopwoning een andere woning koopt of als u ooit een koopwoning hebt gehad. "Oversluiter" als u uw bestaande hypotheek wilt oversluiten naar een andere geld verstrekker. "Relatie beïndiging" als mensen met een koopwoning uit elkaar gaan en een andere woning willen kopen. Of als één van de twee in de huidige woning wilt behouden. Heeft u een ander inkomen als "inkomen uit loondienst", dan wordt u als "Zelfstandige" aangemerkt. Alle overige hypotheek adviezen vallen onder maatwerk. Van te voren wordt duidelijk met u afgesproken wat de kosten voor het maatwerk hypotheekadvies zijn.