Welke geldverstrekkers kan Somers-Hypotheken u bieden?

Praktisch alle geldverstrekkers

Altijd de laagste rentes en voorwaarden

Bekijk al onze rentes onderaan op deze pagina

Praktisch alle geldverstrekkers!

Bij Somers-Hypotheken heeft u de keuze uit ongeveer 35  geldvertrekkers. Met dit aanbod bieden we minimaal net zo veel als de andere landelijke collega financiële dienstverlener. Zoals bijv. de "Hypotheker" en "Hypotheekshop". Hierdoor weet u dat u nooit teveel betaalt m.b.t. rentes en voorwaardes.

Geen één onafhankelijk financiële dienstverlener biedt alle geldvertrekkers aan. Denk bijvoorbeeld aan een Regiobank, Triodos of een ASNbank. Deze geldvertrekkers werken niet samen met onafhankelijk financiële dienstverleners en die bieden alleen hun eigen hypotheken en te dure bij producten aan.

Er zijn ook geldvertrekkers zoals o.a. de Lloyds bank, Munt, Tellius ect. die financiële dienstverleners verplichten hun offertes aan te vragen via inkoop organisaties. De inkoop organisaties kunnen en mogen daar een vergoeding vragen. De kosten moet u via ons of bij de notaris voldoen. Ook hier proberen wij voor u in te onderhandelen. De kosten zijn vaak zo laag (gemiddeld € 200,-) , dat de geadviseerde geldverstrekker de goedkoopste is en blijft. Wij informeren u duidelijk van te voren wat de exacte kosten zijn. Deze kosten zijn aftrekbaar. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.