Over de Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheek Adviseur

Somers-Hypotheken is een traditionele financiële dienstverlener. Wij geven advies op maat aan particulieren of bedrijven. Dit advies geven wij gewoon bij u thuis of op kantoor, in uw eigen vertrouwde omgeving en op een tijdstip die voor u het beste uitkomt. Voor deze relaties die dit prettig vinden proberen wij op het gebied van Hypotheken, Verzekeringen en Financieringen zo goed en goedkoop mogelijk oplossing te bieden.

Concept van Somers-Hypotheken te Halsteren

De Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheek Adviseur is een concept van Somers-Hypotheken. Dit concept is voor de internet relatie bedoeld. De wereld verandert enorm en Somers-Hypotheken moet daar in mee veranderen. We wilden onze persoonlijke manier van werken alleen niet verliezen. Wij hebben enorm geïnvesteerd in software. Hiermee heeft de relatie via de webcam of telefoon hetzelfde advies gesprek als op de ouderwetse traditionele manier. Dus zoals ze gewend waren bij hen thuis of op kantoor. De gesprekken thuis en op kantoor zijn nog steeds mogelijk, maar dan tegen extra kosten. Het gesprek via webcam en telefoon spaart voor beide partijen tijd en daarom geld. Daarom is een complete hypotheek voor €799,- mogelijk. Maar het is vooral gemak. De relatie hoeft bij ons zelf geen berekeningen te maken, gegevens in te vullen of software te installeren. De relatie heeft ook geen reistijd, geen parkeerkosten of benzine kosten.

 

Beloningsbeleid Somers-Hypotheken B.V.

Als onze medewerkers worden beloond met een vaste vergoeding. Wij keren geen Bonussen of provisie uit. Hiermee bent u als consument beschermd tegen prikkels van onze medewerkers mbt extra inkomen. Zo weet u dat u altijd en eerlijk en objectief advies krijgt van onze medewerkers. Tevens werken we ook niet samen met derden m.b.t. advies, bemiddeling etc. Als u contact heeft met ons zijn dat dus medewerkers van Somers-Hypotheken B.V. 

 
KVK
Nr. 76946673
AFM
Nr. 12047104
Kifid
Nr. 300.017597