Onze financiële partners

Onze Geldverstrekkers en actuele rentes

Bij Somers-Hypotheken heeft u de keuze uit ongeveer 40 geldvertrekkers. Dit keuzeaanbod is minimaal net zo veel als dat van een andere landelijke collega financieel dienstverlener, zoals bijv. de 'Hypotheker' en 'Hypotheekshop'. Hierdoor weet u dat u nooit teveel betaalt m.b.t. rentes en voorwaardes.

Geen één onafhankelijk financiële dienstverlener biedt alle geldvertrekkers aan. Een Regiobank en Triodos bijvoorbeeld, deze geldvertrekkers werken niet samen met onafhankelijk financiële dienstverleners en bieden alleen hun eigen hypotheken en te dure bijproducten aan.

Er zijn ook geldvertrekkers zoals o.a. de Lloyds bank, Munt, Tellius ect. die financiële dienstverleners verplichten hun offertes aan te vragen via inkooporganisaties. Die inkooporganisaties kunnen en mogen daar een vergoeding vragen. De kosten moet u via ons of bij de notaris voldoen. Ook hier proberen wij voor u in te onderhandelen. De kosten zijn erg laag (nu € 100,-) dat de geadviseerde geldverstrekker de goedkoopste is en blijft. Wij informeren u duidelijk van te voren over de exacte kosten. Deze kosten zijn aftrekbaar. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan.