Wat kunt u  bij ons verwachten voor € 799*?

  • *Vanaf € 799,- een Complete Hypotheek!
  • Altijd de laagste rentes en beste voorwaarden
  • Incl. advies voor Overlijdensrisico-, AO/WW verzekeringen
  • Praktisch alle geldverstrekkers
  • U wordt gekoppeld aan uw eigen vaste Erkend Hypotheek adviseur
  • Persoonlijk Advies en begeleiding
  •  Afspraak maken
Independer score

Wat is de werkwijze van de goedkoopste onafhankelijke hypotheekadviseur?

1. Vrijblijvend oriëntatie gesprek over uw hypotheek

Afspraak maken

2. Mogen wij uw hypotheek regelen?

Wat zeggen klanten

3. Offerte aanvragen, begeleiding van uw hypotheek

Afspraak maken

Een hypotheek via ons regelen gaat in drie stappen:

1. Vrijblijvend (Gratis) oriëntatie gesprek

U gaat naar de agenda. U zoekt de datum en tijd die u het beste uitkomt om een afspraak te maken voor een oriënterend hypotheekgesprek. U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen. De kosten van dit gesprek nemen wij voor onze rekening.

In het oriëntatiegesprek toetsen we op inkomen en onderpand wat u maximaal kunt lenen én of er kansen zijn om uw hypotheek te regelen. Let op: tijdens dit gesprek geven geen advies! Ook informeren wij u over onze werkwijze en kosten. 

U hoeft zelf niets in te vullen of te installeren, wij doen alles. Wel verzoeken wij u middels een bevestigingsmail om de hierin gestelde vragen te beantwoorden en de gevraagde stukken compleet en juist aan te leveren (bijv. werkgeversverklaringen, loonstroken, BKR noteringen en financieringen enz).

Zien wij geen kansen om uw hypotheek rond te krijgen, dan zullen wij dit aangeven. Wij gaan dan niet over tot een inventarisatie-/adviesgesprek. U heeft daardoor geen onnodige kosten;

2. Mogen wij uw hypotheek regelen?

Na het oriënterend gesprek besluiten we samen of we met elkaar verder gaan en geeft u aan of wij uw hypotheek mogen regelen. Als dit het geval is, dan plannen wij met u een inventarisatie-/adviesgesprek in. Daarna werken ons advies uit in een adviesrapport. Zo kunt u ons advies rustig nalezen. Indien u akkoord bent met het adviesrapport, gaan wij voor u het rente aanbod/offerte aanvragen en starten we het bemiddelingstraject;

3. Renteaanbod/Offerte aanvragen, begeleiding van uw hypotheek

Bij het bemiddelingsgesprek heeft u het hypotheek advies overgenomen. Dan gaan wij voor u bemiddelen. De offerte wordt dan aangevraagd. We begeleiden u het hele hypotheek proces tot en met de notaris. U bent niet verplicht om de bemiddeling door Somers-Hypotheken te laten doen.

Onze klanten zijn tevreden en hebben ons beoordeeld met een 9.1!

Wilt u meer weten over de ervaringen? Lees onze reviews!

Vrijblijvend adviesgesprek? Maak direct een afspraak in de agenda of bel ons!


Kies hiernaast de datum en tijd die u het beste uitkomt voor een oriënterend hypotheek gesprek. U mag natuurlijk ook bellen of mailen. Dit gesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. 

Hypotheek rente vergelijken?

Somers-Hypotheken heeft praktisch alle geldverstrekkers!

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1! Benieuwd naar hun ervaringen?


Somers-Hypotheken was het eerste advieskantoor van Nederland dat (sinds 2014 landelijk online) via de webcam hypotheek advies geeft.

Dit heeft er mede voor gezorgd dat Somers-Hypotheken sinds 2018 door Independer is beoordeeld als beste LANDELIJKE adviseur m.b.t. prijs/kwaliteit. Van Groningen tot Maastricht, in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven: in elke plaats in Nederland stonden wij vol trots op de eerste plaats.  

"Stonden", want helaas heeft Independer besloten om per 1 december 2022 te stoppen met het vergelijken van verschillende hypotheekkantoren. Tot onze grote teleurstelling zijn die vergelijkingen niet meer terug te vinden.  De reviews en ervaringen van klanten hebben we natuurlijk bewaard. Deze kunt u teruglezen op onze pagina 'Wat zeggen mensen over ons' of klik s.v.p.  op de knop 'lees alle ervaringen'.

Lees alle ervaringen

Independer score

Hulp nodig bij het aanvragen van een Hypotheek? Vragen over een verzekering?

Wij hebben alle kennis in huis om u passend te adviseren en ondersteunen!

Afspraak maken

Onze financiële partners

Waarom kan Somers-Hypotheken voor € 799,- een complete hypotheek aanbieden?


Somers-Hypotheken was destijds de eerste landelijke adviseur van Nederland die hypotheekadvies gaf via de webcam. Wij hebben in 2015 flink geïnvesteerd in software en zo onze eigen 'Zoom' en 'Teams' ontwikkeld.  Hierdoor beleeft de relatie via de webcam of telefoon hetzelfde adviesgesprek zoals hij/zij thuis of op kantoor is gewend. De gesprekken thuis en op kantoor zijn, tegen meerprijs, nog steeds mogelijk. Echter bespaart het gesprek via webcam en telefoon beide partijen veel tijd, dus geld! Hierdoor is een complete en goede hypotheek voor € 799,- echt mogelijk. Dit is incl. advies AO/WW en overlijden. 

Geen hypotheek nodig en u wilt toch een advies over bijv.  financiele planning, AO/WW, uitvaart en of overlijden? Deze zijn mogelijk vanaf € 99,- . 

Afspraak maken