Hypotheekadviseur Almere

Bent u op zoek naar een hypotheekadviseur in Almere? Somers-Hypotheken is de goedkoopste onafhankelijke hypotheekadviseur van Nederland.

Hypotheekadvies voor uw droomwoning in Almere

Hebt u uw droomwoning in Almere gevonden? Bij het kopen van een woning komen natuurlijk veel verschillende kosten kijken. Dan wilt u natuurlijk goed, snel en goedkoop hypotheekadvies. Somers-Hypotheken is de goedkoopste hypotheekadvies van Nederland, dus ook zeker van Almere! We kunnen al vanaf €899,- een complete hypotheek voor u regelen, inclusief bemiddeling. Hoe we dat zo goedkoop kunnen aanbieden? Doordat onze werkwijze volledig online plaatsvindt!

Independer score


Goedkoopste hypotheekadviseur Almere

Somers-Hypotheken is de goedkoopste onafhankelijke hypotheekadviseur van Nederland, en dus ook zeker van Almere! Onze werkwijze is uniek, doordat deze volledig online plaatsvindt. Zo voeren we onze gesprekken in de meeste gevallen dus via Microsoft Teams, bijvoorbeeld. Somers-Hypotheken mag dan de goedkoopste hypotheekadviseur van Nederland zijn, maar u doet zeker geen concessies voor de kwaliteit van het hypotheekadvies. Niet voor niets is Somers-Hypotheken sinds 2018 uitgeroepen tot beste hypotheekadviseur van Nederland.

De experts achter Somers-Hypotheken

Achter Somers Hypotheken schuilt een team van deskundige professionals, met Martin Somers als het toonaangevende gezicht van ons bedrijf. Martin Somers is een erkend hypotheekadviseur, erkend financieel adviseur en verzekeringsadviseur met jarenlange ervaring in de financiële sector. Zijn passie voor het helpen van mensen bij het realiseren van hun financiële doelen heeft hem gemotiveerd om Somers Hypotheken op te richten en een betrouwbare partner te worden voor iedereen die op zoek is naar advies en ondersteuning op het gebied van hypotheken, financiën en verzekeringen.

Martin Somers

Erkend Hypotheek adviseur, Erkend Financieel Adviseur, Adviseur Schade Zakelijk en Particulier, Adviseur Vermogen, Adviseur inkomen

info@somers-hypotheken.nl

0164-850562

Martin Somers, hypotheekadviseur bij De Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheekadviseur

Hypotheekadvies Almere en verzekeringen onder één dak

Naast goedkoop hypotheekadvies kunt u ook uw verzekeringen bij Somers-Hypotheken regelen. Zo hebt u alles onder één dak, dat is voor u wel zo prettig!

Beoordeeld als beste landelijke hypotheekadviseur

Sinds 2018 mogen wij ons de beste landelijke onafhankelijke hypotheekadviseur noemen. Zo kunnen we u garanderen dat u altijd het beste hypotheekadvies van Almere krijgt.

Hypotheekadviseur Almere: wat kunt u verwachten?

Laat u door ons uw hypotheek in Almere regelen, dan gaat dat in drie verschillende stappen. Al deze stappen vinden in de basis online plaats, bijvoorbeeld via Microsoft Teams. De eerste stap van het regelen van uw hypotheek in Almere is het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek met onze hypotheekadviseur. Hiervoor kunt u gemakkelijk zelf een moment in onze agenda inplannen. Voordat het oriënterende gesprek plaatsvindt, zullen we u vragen om een aantal belangrijke documenten aan te leveren, zoals werkgeversverklaringen, loonstroken en BKR noteringen. 

Na ons oriënterende gesprek gaan we samen beslissen of we met elkaar verder willen. En is dat inderdaad het geval, dan gaan we over tot het adviesgesprek. Tijdens het adviesgesprek presenteren wij u ons hypotheekadvies en ontvangt u hiervan een rapport, dat u na het gesprek nog eens rustig kunt doorlezen. Wanneer u akkoord gaat met ons advies, dan zetten we het bemiddelingstraject in, waarbij we het rente-aanbod aanvragen bij hypotheekverstrekkers. De bemiddeling zit bij de prijs van een complete hypotheek (vanaf €899,-) inbegrepen. We begeleiden u dan bij het gehele traject, tot en met de notaris.

Liever een hypotheekadviseur bij u thuis in Almere?

De kracht van De Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheekadviseur ligt bij onze volledige online werkwijze; op die manier kunnen we ons hypotheekadvies in Almere zo goedkoop aanbieden. Maar wilt u toch liever een hypotheekadvies bij u thuis in Almere op bezoek? Ook dan helpen we u graag. Vanaf een meerprijs van €250 komt onze hypotheekadviseur bij u thuis in Almere. En zelfs dan bent u in de meeste gevallen nog steeds goedkoper uit dan bij onze concurrent hypotheekadviseurs.

Onze klanten zijn tevreden en hebben ons beoordeeld met een 9.1!

Wilt u meer weten over de ervaringen? Lees onze reviews!

Plan direct een vrijblijvend gesprek in met onze hypotheekadviseur!

Neem die stap en plan vandaag nog een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek met onze hypotheekadviseur in! 

Ja, ik wil een afspraak!