Hypotheekadviseur Amsterdam

Hypotheekadvies is een dure aangelegenheid; een kostenpost waar u als aankomend huizenbezitter natuurlijk niet op zit te wachten. Dus hebt u hypotheekadviseur Amsterdam nodig? Kies dan voor goedkoop hypotheekadvies van Somers-Hypotheken! Somers-Hypotheken is de goedkoopste onafhankelijke hypotheekadviseur van Nederland, dus ook in Amsterdam.

Een hypotheek voor uw droomhuis in Amsterdam

Bent u op zoek naar uw droomwoning in Amsterdam? Dan wilt u natuurlijk snel, goed en voordelig hypotheekadvies! Somers-Hypotheken helpt u met écht goed hypotheekadvies in Amsterdam. Een goede hypotheekadviseur in Amsterdam hoeft helemaal niet duur te zijn en we leggen u graag uit waarom. Dankzij onze uitgekiende werkwijze, waarbij we voornamelijk online werken, kunnen we vanaf slechts €899,- een complete hypotheek voor u regelen. 

Independer score

Wij zijn op Independer beoordeeld met een 9.1

De goedkoopste hypotheekadviseur Amsterdam

Wist u dat Somers-Hypotheken de goedkoopste onafhankelijke hypotheekadviseur van Amsterdam is? Dankzij onze volledige online werkwijze kunnen we ons hypotheekadvies zo ontzettend goedkoop aanbieden. En maakt u zich geen zorgen, u doet geen concessies voor de kwaliteit. Martin Somers van Somers-Hypotheken is al meer dan 15 jaar actief als erkend hypotheekadviseur. Niet voor niets zijn wij sinds 2018 door Independer beoordeeld als beste landelijke adviseur! Als hypotheekadviseur in Amsterdam proberen wij een hypotheek voor u te vinden, die goed bij u of uw gezin past. Wij zetten onze deskundigheid in om aan de hand van uw specifieke behoeften en unieke situatie een perfecte match te vinden.

Direct een afspraak maken

Een huis kopen in Amsterdam

We snappen heel goed dat u graag in Amsterdam wilt wonen. Amsterdam is een historische stad met ontzettend veel bezienswaardigheden en culturele activiteiten. Een stad met veel groen, parken en grachten. Een diverse stad met een internationale sfeer en een bruisend nachtleven.

Wilt u een huis in Amsterdam kopen? Het kopen van een huis in Amsterdam kan een uitdagende en kostbare onderneming zijn. Daarom raden we u aan om gebruik te maken van hypotheekadvies van Somers Hypotheken, de goedkoopste onafhankelijke hypotheekadviseur. Wij kunnen u helpen bij het vinden van de beste hypotheekopties voor uw situatie, en u begeleiden bij het gehele hypotheekproces. Door onze expertise en ervaring met de Amsterdamse vastgoedmarkt, kunnen wij u bovendien ook helpen bij het vinden van de beste deals en het besparen van geld op uw hypotheek. Met Somers Hypotheken aan uw zijde, kunt u met vertrouwen uw droomhuis in Amsterdam kopen.

De experts achter Somers-Hypotheken

Achter Somers Hypotheken schuilt een team van deskundige professionals, met Martin Somers als het toonaangevende gezicht van ons bedrijf. Martin Somers is een erkend hypotheekadviseur, erkend financieel adviseur en verzekeringsadviseur met jarenlange ervaring in de financiële sector. Zijn passie voor het helpen van mensen bij het realiseren van hun financiële doelen heeft hem gemotiveerd om Somers Hypotheken op te richten en een betrouwbare partner te worden voor iedereen die op zoek is naar advies en ondersteuning op het gebied van hypotheken, financiën en verzekeringen.

Over Somers-Hypotheken

Martin Somers

Erkend Hypotheek adviseur, Erkend Financieel Adviseur, Adviseur Schade Zakelijk en Particulier, Adviseur Vermogen, Adviseur inkomen

info@somers-hypotheken.nl

0164-850562

Martin Somers, hypotheekadviseur bij De Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheekadviseur

Naast hypotheekadvies Amsterdam ook uw verzekeringen laten regelen?

Bij Somers-Hypotheken kunt u naast hypotheekadvies in Amsterdam ook terecht voor verzekeringen. Dankzij zeer geringe provisies zijn we volledig onafhankelijk en kunnen we u altijd adviseren in uw voordeel. 

Somers-Hypotheken, de beste landelijke hypotheekadviseur

Sinds 2018 is Somers-Hypotheken door Independer beoordeeld als beste landelijke hypotheekadviseur. Wilt u er dus zeker van zijn dat u ook in Amsterdam het beste hypotheekadvies ontvangt? Maak dan direct een afspraak!

Waarom kiest u voor ons als hypotheekadviseur in Amsterdam?

  • Onafhankelijk hypotheekadvies Amsterdam: Bij Somers Hypotheken bent u verzekerd van onafhankelijk hypotheekadvies. We zijn volledig onafhankelijk en geven hypotheekadvies zonder enige verplichtingen of verborgen kosten.
  • Laagste tarieven: Wij zijn écht de goedkoopste onafhankelijke hypotheekadviseur van heel Nederland. Dankzij onze hoofdzakelijke online processen kunnen wij ons hypotheekadvies in Amsterdam zo goedkoop aanbieden.
  • Vakkundige diensten: Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en hebben jarenlange ervaring in de hypotheekindustrie.

Afspraak maken

Hypotheekadvies in Amsterdam, wat kunt u van ons verwachten?

Als u op zoek bent naar een hypotheekadviseur in Amsterdam, overweeg dan om contact op te nemen met De Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheekadviseur. We bieden een unieke online werkwijze die ons in staat stelt u het goedkoopste hypotheekadvies te bieden.

Onze online werkwijze stelt ons in staat om efficiënt en kostenbesparend te werken. Hierdoor kunnen we u het goedkoopste hypotheekadvies aanbieden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze diensten. We besparen op kantoorruimte en andere overheadkosten, wat resulteert in lagere tarieven voor onze klanten. Onze adviseurs zijn volledig onafhankelijk en werken niet voor een specifieke bank of hypotheekverstrekker. Hierdoor kunnen we u een objectief advies geven en u helpen bij het vinden van de hypotheek die het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Het regelen van een hypotheek in Amsterdam gaat bij ons in drie stappen. We beginnen altijd met een gratis, vrijblijvend oriëntatiegesprek. U kunt zelf een afspraak inplannen in onze agenda, op een moment dat het u goed uitkomt. Voor het oriënterende gesprek kunt u, aan de hand van onze bevestigingsmail, een aantal belangrijke stukken aanleveren. Denkt u bijvoorbeeld aan werkgeversverklaringen, loonstroken en BKR noteringen. Het vrijblijvende gesprek over uw hypotheek in Amsterdam vindt in de meeste gevallen online plaats; hier ligt dan ook de kracht van De Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheekadviseur. 

Nadat we het oriënterende gesprek hebben gevoerd, beslissen we samen of we met elkaar verder gaan. En is dit het geval, dan plannen we samen met u het adviesgesprek in. Na het adviesgesprek ontvangt u van ons een adviesrapport, zodat u dit eens rustig na kunt lezen. Gaat u akkoord met ons advies, dan zetten we het bemiddelingstraject in en gaan we het rente-aanbod voor u aanvragen. Indien u dat wenst, kunt u ook de bemiddeling van de hypotheek in Amsterdam door Somers-Hypotheken laten doen. Het bemiddelen voor de hypotheek zit bij de prijs van de complete hypotheek inbegrepen. We begeleiden u dan tijdens het gehele proces van de hypotheek, tot en met de notaris.

Als u op zoek bent naar het goedkoopste hypotheekadvies in Amsterdam zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en service, neem dan contact op met De Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheekadviseur. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste hypotheek voor uw situatie.

Toch een hypotheekafspraak bij u thuis in Amsterdam?

Somers-Hypotheken kan hypotheekadvies in Amsterdam zo goedkoop aanbieden, doordat we voornamelijk online contact hebben, bijvoorbeeld via Zoom en Teams. Wilt u toch een adviesgesprek voor uw hypotheek bij u thuis in Amsterdam? Geen probleem! Tegen een meerprijs vanaf €250 komen we voor het hypotheekgesprek ook bij u thuis in Amsterdam. Ook in dat geval bent u vaak nog goedkoper uit dan bij onze concurrent. Voor een hypotheekafspraak bij u thuis, vraag ons naar de voorwaarden.

Veelgestelde vragen aan een hypotheekadviseur in Amsterdam

Als hypotheekadviseur in Amsterdam krijgen we vaak verschillende vragen van onze klanten. Vragen waarmee u bijvoorbeeld bij ons terecht kunt zijn:

  • Welke soort hypotheek past het beste bij mijn situatie?
  • Hoeveel geld kan ik lenen voor een hypotheek?
  • Welke rentevaste periode moet ik kiezen?
  • Wat zijn de maandelijkse kosten van een hypotheek?
  • Kan ik mijn hypotheek vervroegd aflossen en zijn daar kosten aan verbonden?
  • Hoe zit het met de hypotheekrenteaftrek?

Tijdens een vrijblijvend gesprek beantwoorden we deze vragen graag voor u! Hebt u andere vragen voor ons? Laat het ons gerust weten; we helpen u natuurlijk graag met al uw vragen over uw hypotheek in Amsterdam.

Onze klanten zijn tevreden en hebben ons beoordeeld met een 9.1!

Wilt u meer weten over de ervaringen? Lees onze reviews!

Direct een afspraak maken voor vrijblijvend hypotheekadvies Amsterdam?

Maak direct gemakkelijk een online afspraak met ons! Een oriënterend adviesgesprek met onze hypotheekadviseur Amsterdam is altijd kosteloos en vrijblijvend. Kies de gewenste datum en tijd en zet vandaag nog de eerste stap voor het kopen van uw droomwoning in Amsterdam!

Ja, ik wil een afspraak!