Hypotheekadviseur Breda

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Breda? Somers-Hypotheken is de goedkoopste onafhankelijke hypotheekadviseur van Nederland.

Droomhuis gevonden in Breda? Dan wilt u natuurlijk goed en goedkoop hypotheekadvies!

Hebt u uw droomwoning in Breda gevonden? Dan is het tijd voor de volgende stap: hypotheekadvies in Breda. Somers-Hypotheken helpt u met snel, goed en goedkoop hypotheekadvies. Zo helpen we u al met een complete hypotheek vanaf €899,- inclusief bemiddeling? Waarom wij zo goedkoop ons hypotheekadvies in Breda kunnen bieden? We leggen het u graag uit.

Independer score


De goedkoopste hypotheekadviseur Breda

Somers-Hypotheken is de goedkoopste onafhankelijke hypotheekadviseur van Breda. Doordat wij hoofdzakelijk online hypotheken afsluiten, kunnen we ons hypotheekadvies in Breda zo goedkoop aanbieden. En bent u bang om concessies te doen voor de kwaliteit van het hypotheekadvies, dan kunnen we u geruststellen: Somers-Hypotheken is sinds 2018 door Independer beoordeeld als beste hypotheekadviseur van Nederland. Als hypotheekadviseur in Breda is het aan ons om ervoor te zorgen dat we een hypotheek voor u vinden die goed bij u of uw gezin past. Onze ervaring en deskundigheid zetten we voor u in om aan de hand van uw specifieke behoeften en unieke situatie de perfecte match met uw hypotheek te vinden.

Maak direct een afspraak

De experts achter Somers-Hypotheken

Achter Somers Hypotheken schuilt een team van deskundige professionals, met Martin Somers als het toonaangevende gezicht van ons bedrijf. Martin Somers is een erkend hypotheekadviseur, erkend financieel adviseur en verzekeringsadviseur met jarenlange ervaring in de financiële sector. Zijn passie voor het helpen van mensen bij het realiseren van hun financiële doelen heeft hem gemotiveerd om Somers Hypotheken op te richten en een betrouwbare partner te worden voor iedereen die op zoek is naar advies en ondersteuning op het gebied van hypotheken, financiën en verzekeringen.

Martin Somers

Erkend Hypotheek adviseur, Erkend Financieel Adviseur, Adviseur Schade Zakelijk en Particulier, Adviseur Vermogen, Adviseur inkomen

info@somers-hypotheken.nl

0164-850562

Martin Somers, hypotheekadviseur bij De Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheekadviseur

Hypotheekadvies en verzekeringen in Breda onder één dak

Laat u uw hypotheek door Somers-Hypotheken regelen, dan kunt ervoor kiezen om ook uw verzekeringen via ons af te sluiten. 

Somers-Hypotheken is de beste landelijke hypotheekadviseur

En dat hebben we niet zelf verzonnen, maar dat heeft Independer sinds 2018 bepaald. Wilt u er dus zeker van zijn dat u ook in Breda het beste hypotheekadvies krijgt? Maak direct een afspraak!

Hypotheekadviseur Breda, wat kunt u verwachten?

Wilt u door ons uw hypotheek laten regelen? Hypotheekadvies gaat bij ons in drie stappen. We beginnen altijd met een gratis, vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dit gesprek kunt u zelf gemakkelijk bij ons inplannen, op een moment dat het u goed uitkomt. Alvorens we dit online gesprek hebben, vragen we u een paar belangrijke documenten aan te leveren, zoals werkgeversverklaringen, loonstroken en BKR noteringen. 

Na ons oriënterende gesprek beslissen we samen of we verder gaan met elkaar. En is dit het geval, dan plannen we het adviesgesprek met elkaar in. Tijdens dit hypotheekadviesgesprek presenteren wij ons advies aan u. Tevens ontvangt u van ons het rapport, zodat u dit na ons gesprek nog eens rustig kunt nalezen. Indien u akkoord gaat met ons hypotheekadvies, zetten we de hypotheekbemiddeling voor u in. Dit houdt in dat we het rente-aanbod voor u gaan vragen en regelen met de hypotheekverstrekker. De bemiddeling van uw hypotheek in Breda zit bij de prijs van een complete hypotheek inbegrepen. We begeleiden u dan tijdens het gehele proces, tot en met de notaris.

Liever een hypotheekadviseur bij u thuis in Breda?

De kracht van De Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheekadviseur ligt bij het online werken; doordat al onze communicatie online plaatsvindt, kunnen we ons goede hypotheekadvies zo goedkoop aanbieden. Wilt u toch liever dat één van onze hypotheekadviseurs in Breda bij u thuiskomt voor het hypotheekadvies? Ook dan helpen we u graag. Tegen een meerprijs vanaf €250 komen we voor het hypotheekadviesgesprek bij u thuis in Breda. En zelfs dan bent u in de meeste gevallen goedkoper uit dan bij onze concurrent. Twijfel dus niet langer, maak direct een afspraak met Somers-Hypotheken!

Maak een afspraak

Onze klanten zijn tevreden en hebben ons beoordeeld met een 9.1!

Wilt u meer weten over de ervaringen? Lees onze reviews!

Maak direct een afspraak met een hypotheekadviseur Breda!

Hebben we u overtuigd? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak voor het oriënterende gesprek met één van onze hypotheekadviseurs in Breda. Zet vandaag nog de eerste stap richting uw droomwoning.

Ja, ik wil een afspraak!