Hypotheekadviseur Den Haag

Bent u op zoek naar een goedkope hypotheekadviseur in Den Haag? Somers-Hypotheken is De Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheekadviseur van Nederland!

Een goedkope hypotheek in Den Haag? Het kan bij Somers-Hypotheken!

Wilt u verhuizen binnen of naar Den Haag? Bij het kopen van een huis in Den Haag komen heel wat kosten kijken. Daarom wilt u natuurlijk snel, goed maar ook zeker goedkoop hypotheekadvies in Den Haag. Somers-Hypotheken is de goedkoopste hypotheekadviseur in Den Haag en we leggen u graag uit waarom goed hypotheekadvies zo goedkoop kan zijn! Dankzij onze uitgekiende werkwijze, waarbij we met name online afspreken, kunnen we vanaf slechts €899,- een complete hypotheek in Den Haag voor u regelen.

Independer score

De goedkoopste hypotheekadviseur van Den Haag

Somers-Hypotheken is de goedkoopste onafhankelijke hypotheekadviseur in Den Haag. Doordat onze hypotheekadvies gesprekken voornamelijk online plaatsvinden, kunnen we ons hypotheekadvies in Den Haag zo goedkoop aanbieden. We begrijpen dat u bij goedkoop hypotheekadvies niet direct denkt aan kwalitatief goed hypotheekadvies. Maar maakt u zich geen zorgen: Somers-Hypotheken is sinds 2018 beoordeeld als beste onafhankelijke hypotheekadviseur van Nederland door Independer. Als hypotheekadviseur in Den Haag zorgen we ervoor dat u een hypotheek krijgt die goed bij u of uw gezin past.

Direct een afspraak maken

Een huis kopen in Den Haag

We begrijpen heel goed dat u in Den Haag wilt wonen. Den Haag is natuurlijk de politieke hoofdstad van Nederland en heeft een rijke historie, talloze bezienswaardigheden (denk bijvoorbeeld aan het Binnenhof, het Mauritshuis en Eschermuseum). Ook worden er jaarlijks veel festivals en evenementen georganiseerd en heeft de stad een gezellig uitgaansleven. Daarentegen vindt u er ook voor groen, parken en duinen. Wilt u een huis kopen in Den Haag? Met hypotheekadvies van Somers-Hypotheken op zak weet u zeker dat u de beste en voordeligste hypotheek krijgt. Zo kunt u ook uw droom om in Den Haag te wonen werkelijkheid maken!

De experts achter Somers-Hypotheken

Achter Somers Hypotheken schuilt een team van deskundige professionals, met Martin Somers als het toonaangevende gezicht van ons bedrijf. Martin Somers is een erkend hypotheekadviseur, erkend financieel adviseur en verzekeringsadviseur met jarenlange ervaring in de financiële sector. Zijn passie voor het helpen van mensen bij het realiseren van hun financiële doelen heeft hem gemotiveerd om Somers Hypotheken op te richten en een betrouwbare partner te worden voor iedereen die op zoek is naar advies en ondersteuning op het gebied van hypotheken, financiën en verzekeringen.

Martin Somers

Erkend Hypotheek adviseur, Erkend Financieel Adviseur, Adviseur Schade Zakelijk en Particulier, Adviseur Vermogen, Adviseur inkomen

info@somers-hypotheken.nl

0164-850562

Martin Somers, hypotheekadviseur bij De Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheekadviseur

Combineer hypotheekadvies in Den Haag met verzekeringen

Naast goedkoop hypotheekadvies kunnen we u ook begeleiden met het afsluiten van verzekeringen. Zo hebt u alles mooi onder één dak bij Somers-Hypotheken, dat is wel zo prettig.

Door Independer beoordeeld als beste landelijke hypotheekadviseur

Wist u dat Somers-Hypotheken sinds 2018 door Independer is beoordeeld als beste landelijke hypotheekadviseur? Zo bent u ervan verzekerd dat u echt goed hypotheekadvies in Den Haag krijgt!

Wat kunt u verwachten van ons hypotheekadvies in Den Haag?

Laat u ons uw hypotheek in Den Haag regelen, dan bestaat onze werkwijze uit drie verschillende stappen. De eerste stap van het regelen van uw hypotheek is een gratis, vrijblijvend oriënterend gesprek. Het maken van een (online) afspraak kunt u zelf doen, door een moment in onze agenda te prikken. Voordat het oriënterende gesprek plaatsvindt, zullen we u vragen een aantal belangrijke documenten bij ons aan te leveren. Denkt u bijvoorbeeld aan werkgeversverklaringen, loonstroken en BKR noteringen. 

Na het oriënterende gesprek beslissen we samen of we met elkaar verder gaan. Is dit het geval, dan plannen we samen het online adviesgesprek in. Tijdens dit adviesgesprek presenteren wij ons advies aan u en u ontvangt tevens een adviesrapport, dat u na het gesprek nog even rustig kunt doorlezen. Gaat u akkoord met ons advies, dan zetten we het bemiddelingstraject in. Tijdens het bemiddelen van uw hypotheek in Den Haag vragen we het rente-aanbod voor u aan. Het bemiddelen voor uw hypotheek is bij de prijs van een complete hypotheek inbegrepen. We begeleiden u dan tijdens het gehele proces, tot en met de notaris.

Liever een fysiek hypotheekgesprek in Den Haag?

Somers-Hypotheken kan hypotheekadvies in Den Haag zo goedkoop aanbieden, doordat onze dienstverlening volledig online plaatsvindt. Wilt u toch liever fysiek een hypotheekadviseur in Den Haag? Ook dan staan we graag voor u klaar. Tegen een meerprijs vanaf €250 komen we voor het hypotheekgesprek bij u thuis in Den Haag. Zelfs dan bent u in de meeste gevallen nog steeds goedkoper uit dan bij onze concurrent hypotheekadviseurs. 

Veelgestelde vragen over hypotheekadvies in Den Haag

Als hypotheekadviseur in Den Haag krijgen we vaak verschillende vragen van onze klanten. Vragen waarmee u bijvoorbeeld bij ons terecht kunt zijn:

  • Welke soort hypotheek past het beste bij mijn situatie?
  • Hoeveel geld kan ik lenen voor een hypotheek?
  • Welke rentevaste periode moet ik kiezen?
  • Wat zijn de maandelijkse kosten van een hypotheek?
  • Kan ik mijn hypotheek vervroegd aflossen en zijn daar kosten aan verbonden?
  • Hoe zit het met de hypotheekrenteaftrek?

Tijdens een vrijblijvend gesprek beantwoorden we deze vragen graag voor u! Hebt u andere vragen voor ons? Laat het ons gerust weten; we helpen u natuurlijk graag met al uw vragen over uw hypotheek in Den Haag.

Onze klanten zijn tevreden en hebben ons beoordeeld met een 9.1!

Wilt u meer weten over de ervaringen? Lees onze reviews!

Direct aan de slag? Plan een vrijblijvende afspraak met een hypotheekadviseur in Den Haag

Zet de eerste stap richting uw nieuwe droomhuis in Den Haag en vraag direct een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan met onze hypotheekadviseur Den Haag. Kies de gewenste datum en tijd voor uw gratis oriëntatiegesprek!

Ja, ik wil een afspraak!