Hypotheekadviseur Eindhoven

Wilt u echt goed hypotheekadvies in Eindhoven? Dan moet u bij Somers-Hypotheken zijn! Somers-Hypotheken is de Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheekadviseur van Nederland.

Hypotheek in Eindhoven nodig? Somers-Hypotheken regelt het voor u!

Gaat u een huis in Eindhoven kopen? Of hebt u reeds een woning gekocht? Dan hebt u een hypotheek nodig! Bij het kopen van een huis in Eindhoven komen heel wat kosten kijken en daarom wilt u natuurlijk niet te veel betalen voor hypotheekadvies. Somers-Hypotheken is de goedkoopste onafhankelijke hypotheekadviseur in Eindhoven. We leggen u graag uit waarom wij goed hypotheekadvies zo goedkoop kunnen aanbieden. Zo regelen we al een complete hypotheek in Eindhoven vanaf €899,-.

Independer score

De goedkoopste hypotheekadviseur in Eindhoven

Somers-Hypotheken is de goedkoopste onafhankelijke hypotheekadviseur in Eindhoven. Wij kunnen ons hypotheekadvies zo goedkoop aanbieden, doordat onze dienstverlening hoofdzakelijk online plaatsvindt. En ondanks onze ontzettend lage prijzen, doen we geen concessies voor de kwaliteit. Niet voor niets zijn we sinds 2018 door Independer beoordeeld als beste onafhankelijke hypotheekadviseur van Nederland. Wij zorgen ervoor dat u een hypotheek krijgt die perfect aansluit op de unieke situatie van u of uw gezin!

Direct een afspraak maken

De experts achter Somers-Hypotheken

Achter Somers Hypotheken schuilt een team van deskundige professionals, met Martin Somers als het toonaangevende gezicht van ons bedrijf. Martin Somers is een erkend hypotheekadviseur, erkend financieel adviseur en verzekeringsadviseur met jarenlange ervaring in de financiële sector. Zijn passie voor het helpen van mensen bij het realiseren van hun financiële doelen heeft hem gemotiveerd om Somers Hypotheken op te richten en een betrouwbare partner te worden voor iedereen die op zoek is naar advies en ondersteuning op het gebied van hypotheken, financiën en verzekeringen.

Martin Somers

Erkend Hypotheek adviseur, Erkend Financieel Adviseur, Adviseur Schade Zakelijk en Particulier, Adviseur Vermogen, Adviseur inkomen

info@somers-hypotheken.nl

0164-850562

Martin Somers, hypotheekadviseur bij De Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheekadviseur

Alles onder één dak: hypotheekadvies Eindhoven en verzekeringen

Somers-Hypotheken biedt naast goedkoop hypotheekadvies ook goede bemiddeling bij verzekeringen! Sluit u uw hypotheek via Somers-Hypotheken af, dan helpen we u ook graag met uw verzekeringen. Zo hebt u alles onder één dak - wel zo handig!

Beoordeeld als beste landelijke hypotheekadviseur

Somers-Hypotheken is vanaf 2018 door Independer beoordeeld als beste landelijke hypotheekadviseur van Nederland. Wilt u er dus zeker van zijn dat u ook in Eindhoven het beste hypotheekadvies krijgt? Maak direct een afsprak met ons!

Waarom kiest u voor ons als hypotheekadviseur in Eindhoven?

  • Onafhankelijk hypotheekadvies Eindhoven: Bij Somers Hypotheken bent u verzekerd van onafhankelijk hypotheekadvies. We zijn volledig onafhankelijk en geven hypotheekadvies zonder enige verplichtingen of verborgen kosten.
  • Laagste tarieven: Wij zijn écht de goedkoopste onafhankelijke hypotheekadviseur van heel Nederland. Dankzij onze hoofdzakelijke online processen kunnen wij ons hypotheekadvies in Eindhoven zo goedkoop aanbieden.
  • Vakkundige diensten: Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en hebben jarenlange ervaring in de hypotheekindustrie.

Afspraak maken

Hypotheekadviseur Eindhoven, dit kunt u van ons verwachten

Het regelen van een hypotheek in Eindhoven gaat bij Somers-Hypotheken in drie stappen. We starten altijd met een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dit gesprek nemen wij voor onze rekening. U kunt in onze agenda een afspraak inplannen, op een moment dat u goed uitkomt. Om het hypotheekgesprek voorspoedig te laten lopen, vragen we u om van te voren een aantal belangrijke documenten bij ons aan te leveren, bijvoorbeeld werkgeversverklaringen, loonstroken en BKR noteringen. Welke documenten u moet aanleveren, laten we u van tevoren duidelijk weten met onze bevestigingsmail. Het oriënterende gesprek vindt in bijna alle gevallen online plaats; hier ligt dan ook de kracht van De Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheekadviseur.

Na ons oriënterende gesprek beslissen we samen of we met elkaar het traject aangaan. En is dit het geval, dan plannen we samen het adviesgesprek in. Tijdens dit adviesgesprek presenteren wij u ons hypotheekadvies Eindhoven. Tevens ontvangt u een adviesrapport, dat u na het gesprek nog eens rustig kunt nalezen. Indien u akkoord gaat met ons hypotheekadvies, dan zetten we het traject voor het bemiddelen in werking. We gaan dan het rente-aanbod voor u aanvragen. Bemiddeling van de hypotheek is altijd inbegrepen bij de prijs van een complete hypotheek. We begeleiden u dan tijdens het hele proces van de hypotheek, tot en met de notaris.

Liever een fysieke hypotheekadviseur in Eindhoven?

Somers-Hypotheken kan hypotheekadvies in Eindhoven zo goedkoop aanbieden, doordat het contact voornamelijk online plaatsvindt, bijvoorbeeld via Zoom en Teams. Wilt u toch liever een fysieke afspraak met een hypotheekadviseur in Eindhoven? Ook dan helpen we u graag met hypotheekadvies. Tegen een meerprijs vanaf €250 komen we voor het hypotheekgesprek ook bij u thuis in Eindhoven. Zelfs in dat geval bent u vaak nog goedkoper uit dan bij onze concurrent. Vraagt u ons naar de voorwaarden van een thuisbezoek bij het aanvragen van uw hypotheekadviesgesprek.

Onze klanten zijn tevreden en hebben ons beoordeeld met een 9.1!

Wilt u meer weten over de ervaringen? Lees onze reviews!

Maak direct een afspraak voor vrijblijvend hypotheekadvies Eindhoven

Wilt u direct een afspraak met onze hypotheekadviseur Eindhoven inplannen? Plan dan vrijblijvend een gratis oriënterend gesprek in met onze hypotheekadviseur. Zet vandaag nog de eerste stap voor het kopen van uw droomwoning in Eindhoven!

Ja, ik wil een afspraak!