Hypotheekadviseur Rotterdam

Wilt u graag een huis kopen in Rotterdam? Dan hebt u een hypotheek nodig! Somers-Hypotheken is de goedkoopste onafhankelijke hypotheekadviseur van Nederland.

Een goedkope hypotheekadviseur in Rotterdam? Dan moet u bij Somers-Hypotheken zijn!

Gaat u verhuizen binnen of naar Rotterdam, omdat u een huis hebt gekocht? Dan hebt u een hypotheek nodig. Bij het kopen van een huis in Rotterdam komen genoeg kosten kijken, dus wilt u natuurlijk niet te veel betalen voor hypotheekadvies. Bij Somers-Hypotheken regelen we al een complete hypotheek vanaf €899,- inclusief bemiddeling. Hoe we dat doen? We vertellen het u graag!

Independer score


De goedkoopste hypotheekadviseur van Rotterdam

Somers-Hypotheken is de goedkoopste onafhankelijke hypotheekadviseur van Nederland, dus zeker ook van Rotterdam! We kunnen ons hypotheekadvies in Rotterdam zo goedkoop aanbieden, doordat alle communicatie tussen ons en onze klanten online plaatsvindt, bijvoorbeeld via Microsoft Teams. We begrijpen dat u bij goedkoop advies niet direct denkt aan kwalitatief goed hypotheekadvies. Hierin kunnen we u echter geruststellen: sinds 2018 is Somers-Hypotheken uitgeroepen tot beste landelijke hypotheekadviseur! Als hypotheekadviseur in Rotterdam zorgen we ervoor dat u een hypotheek krijgt die goed bij u of uw gezin past.

Maak direct een afspraak

De experts achter Somers-Hypotheken

Achter Somers Hypotheken schuilt een team van deskundige professionals, met Martin Somers als het toonaangevende gezicht van ons bedrijf. Martin Somers is een erkend hypotheekadviseur, erkend financieel adviseur en verzekeringsadviseur met jarenlange ervaring in de financiële sector. Zijn passie voor het helpen van mensen bij het realiseren van hun financiële doelen heeft hem gemotiveerd om Somers Hypotheken op te richten en een betrouwbare partner te worden voor iedereen die op zoek is naar advies en ondersteuning op het gebied van hypotheken, financiën en verzekeringen.

Martin Somers

Erkend Hypotheek adviseur, Erkend Financieel Adviseur, Adviseur Schade Zakelijk en Particulier, Adviseur Vermogen, Adviseur inkomen

info@somers-hypotheken.nl

0164-850562

Martin Somers, hypotheekadviseur bij De Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheekadviseur

Hypotheekadvies Rotterdam en verzekeringen onder één dak

Handig: naast goed en goedkoop hypotheekadvies kunt u bij Somers-Hypotheken ook terecht voor verzekeringen. Dit is voor u natuurlijk gemakkelijk en overzichtelijk, want zo hebt u één aanspreekpunt voor uw financiële zaken. Daarnaast bespaart u op de kosten van hypotheekadvies in Rotterdam, ontvangt u gepersonaliseerd advies en kunnen we u sneller helpen bij afhandeling van schades; wel zo prettig voor u! 

Beoordeeld als beste landelijke hypotheekadviseur

Wist u dat Somers-Hypotheken sinds 2018 door Independer is beoordeeld als beste landelijke hypotheekadviseur? Op die manier kunnen wij u ervan verzekeren dat u echt goed hypotheekadvies in Rotterdam krijgt.

Waarom kiest u voor ons als hypotheekadviseur in Rotterdam?

  • Onafhankelijk hypotheekadvies Rotterdam: Bij Somers Hypotheken bent u verzekerd van onafhankelijk hypotheekadvies. We zijn volledig onafhankelijk en geven hypotheekadvies zonder enige verplichtingen of verborgen kosten.
  • Laagste tarieven: Wij zijn écht de goedkoopste onafhankelijke hypotheekadviseur van heel Nederland. Dankzij onze hoofdzakelijke online processen kunnen wij ons hypotheekadvies in Rotterdam zo goedkoop aanbieden.
  • Vakkundige diensten: Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en hebben jarenlange ervaring in de hypotheekindustrie.

Afspraak maken

Hypotheekadviseur Rotterdam, wat kunt u verwachten?

Bij Somers-Hypotheken regelen we in drie stappen uw hypotheek in Rotterdam.

Stap 1: Een vrijblijvend, oriënterend gesprek vanuit uw eigen huis in Rotterdam

De eerste stap van het regelen van uw goedkope hypotheek in Rotterdam is het maken van een afspraak. U kunt zelf een moment prikken dat u goed uitkomt. Dit gesprek vindt in de meeste gevallen online plaats. Voordat we met het oriënterende gesprek van start gaan, vragen we u om een aantal belangrijke documenten aan te leveren, zoals werkgeversverklaringen, loonstroken en BKR noteringen. Na het oriënterende gesprek beslissen we samen of we met elkaar verder gaan. En is dit inderdaad het geval, dan plannen we het online adviesgesprek in.

Stap 2: Het online adviesgesprek voor uw hypotheek in Rotterdam

Tijdens het online adviesgesprek voor uw hypotheek in Rotterdam presenteren we ons advies aan u en ontvangt het adviesrapport, zodat u dit na het gesprek nog even rustig kunt doorlezen. Gaat u akkoord met ons advies, dan zetten we het bemiddelingstraject in.

Stap 3: De bemiddeling van uw hypotheek in Rotterdam

Tijdens het bemiddelen van uw hypotheek vragen we het rente-aanbod voor u aan. Het bemiddelen voor uw hypotheek is bij de prijs van een complete hypotheek inbegrepen. We begeleiden u dan tijdens het gehele proces, tot en met de notaris.

Liever een fysieke hypotheekadviseur in Rotterdam?

Somers-Hypotheken kan hypotheekadvies in Rotterdam zo goedkoop aanbieden, doordat het contact voornamelijk online plaatsvindt, bijvoorbeeld via Zoom en Teams. Wilt u toch liever een fysieke afspraak met een hypotheekadviseur in Rotterdam? Ook dan helpen we u graag met hypotheekadvies. Tegen een meerprijs vanaf €250 komen we voor het hypotheekgesprek ook bij u thuis in Rotterdam. Zelfs in dat geval bent u vaak nog goedkoper uit dan bij onze concurrent. Vraagt u ons naar de voorwaarden van een thuisbezoek bij het aanvragen van uw hypotheekadviesgesprek.

Adviesgesprek aanvragen

Veelgestelde vragen over hypotheken in Rotterdam

V: Welke hypotheek past het beste bij mijn financiële situatie in Rotterdam?
A: Het kiezen van de optimale hypotheek die past bij uw financiële situatie in Rotterdam vereist een zorgvuldige afweging van verschillende factoren. Om een passend antwoord te geven, is het noodzakelijk om uw financiële situatie gedetailleerd te bekijken. Wij nodigen u uit om een kosteloos oriënterend gesprek met ons te plannen om hier dieper op in te gaan.

V: Is het mogelijk om mijn hypotheek mee te nemen als ik wil verhuizen van of naar Rotterdam?
A: Het overdragen van uw hypotheek bij een verhuis van of naar Rotterdam is een haalbare optie, echter zijn er verscheidene aspecten die u dient te overwegen. Deze omvatten onder andere de voorwaarden van uw huidige hypotheekcontract, de waarde van uw nieuwe woning, de actuele hypotheekrente en de afhandeling van uw huidige woning. Wij staan paraat met professioneel hypotheekadvies, afgestemd op uw specifieke situatie.

V: Wat is het maximale bedrag dat ik kan lenen in Rotterdam?
A: Het bedrag dat u kunt lenen voor uw hypotheek is afhankelijk van meerdere financiële elementen, zoals uw inkomen, bestaande schulden, de huidige hypotheekrente, de gekozen looptijd, het type hypotheek en eventueel eigen vermogen. Als hypotheekadviseur in Rotterdam kunnen wij uw financiële toestand grondig analyseren en u begeleiden bij het maken van een weloverwogen keuze over het hoogst mogelijke hypotheekbedrag dat bij uw situatie past.

V: Wat zijn de kosten voor hypotheekadvies in Rotterdam?
A: Terwijl elders hypotheekadvieskosten doorgaans tussen de €1.500 en €2.500 bedragen, is het bij Somers Hypotheken een ander verhaal. Wij zijn namelijk de voordeligste onafhankelijke hypotheekadviseur in Nederland. Een complete hypotheekadviesdienst begint al vanaf €899,-! Een transparante uiteenzetting van onze tarieven voor hypotheekadvies kunt u vinden op onze pagina gewijd aan de kosten van hypotheekadvies.

Adviesgesprek aanvragen

Onze klanten zijn tevreden en hebben ons beoordeeld met een 9.1!

Wilt u meer weten over de ervaringen? Lees onze reviews!

Direct een vrijblijvende afspraak maken?

Wilt u direct een afspraak met onze hypotheekadviseur Rotterdam inplannen? Plan dan vrijblijvend een gratis oriënterend gesprek in met onze hypotheekadviseur. Zet vandaag nog de eerste stap voor het kopen van uw droomwoning in Rotterdam!

Ja, ik wil een afspraak!