Hypotheekadviseur Tilburg

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Tilburg? Somers Hypotheken is de goedkoopste onafhankelijke hypotheekadviseur van Nederland.

Een goedkope hypotheek voor uw droomhuis in Tilburg, het kan bij Somers-Hypotheken!

Gaat u verhuizen binnen of naar Tilburg en wilt u een (ander) huis kopen? Dan wilt u natuurlijk goed, snel maar ook goedkoop hypotheekadvies in Tilburg. Bij Somers-Hypotheken regelt u al een volledige hypotheek, inclusief bemiddeling, vanaf €899,-! Waarom wij ons hypotheekadvies zo goedkoop kunnen aanbieden? We vertellen het u graag. Dankzij onze uitgekiende werkwijze, waarbij we voornamelijk online werken, kunnen we u het goedkoopste hypotheekadvies in Nederland bieden.

Independer score


De goedkoopste hypotheekadviseur van Tilburg

Somers-Hypotheken is de goedkoopste onafhankelijke hypotheekadviseur van Nederland, dus zeker ook van Tilburg! Ons hypotheekadvies in Tilburg is zo ontzettend goedkoop, doordat onze dienstverlening hoofdzakelijk online plaatsvindt. Al onze communicatie vindt plaats via online kanalen, zoals Microsoft Teams. Hiermee doen we niet onder aan de kwaliteit van het hypotheekadvies van onze concurrenten, in tegendeel: sinds 2018 is Somers-Hypotheken door Independer beoordeeld als beste onafhankelijke hypotheekadviseur van Nederland. 

Hypotheekadvies én verzekeringen in Tilburg

Somers-Hypotheken biedt naast goedkoop hypotheekadvies ook bemiddeling op het afsluiten van verzekeringen. Op die manier hebt u alles onder één dak bij Somers-Hypotheken, dat is wel zo fijn!

Beoordeeld als beste landelijke hypotheekadviseur

Wist u dat Independer Somers-Hypotheken sinds 2018 heeft beoordeeld als beste onafhankelijke hypotheekadviseur? Zo weet u zeker dat u echt goed hypotheekadvies in Tilburg krijgt.

Hypotheekadvies in Tilburg, dit kunt u van ons verwachten

Laat, net als vele anderen die u reeds voorgingen, uw hypotheek door Somers-Hypotheken regelen! Onze werkwijze bestaat uit drie verschillende stappen. 

Stap 1: Een vrijblijvend, oriënterend gesprek vanuit uw eigen huis in Tilburg

De eerste stap van het regelen van uw goedkope hypotheek in Tilburg is het maken van een afspraak. U kunt zelf een moment prikken dat u goed uitkomt en omdat we alle communicatie online doen, hoeft u uw huis zelfs niet uit! Voordat het oriënterende gesprek plaatsvindt, vragen we u om een aantal belangrijke documenten aan te leveren. Denkt u hierbij aan werkgeversverklaringen, loonstroken en BKR noteringen. Na het oriënterende gesprek beslissen we samen of we met elkaar verder gaan. Is dit het geval, dan plannen we het online adviesgesprek in.

Stap 2: Het online adviesgesprek voor uw hypotheek in Tilburg

Tijdens het online adviesgesprek voor uw hypotheek in Tilburg presenteren we ons advies aan u en ontvangt het adviesrapport, zodat u dit na het gesprek nog even rustig kunt doorlezen. Gaat u akkoord met ons advies, dan zetten we het bemiddelingstraject in.

Stap 3: De bemiddeling van uw hypotheek in Tilburg

Tijdens het bemiddelen van uw hypotheek vragen we het rente-aanbod voor u aan. Het bemiddelen voor uw hypotheek is bij de prijs van een complete hypotheek inbegrepen. We begeleiden u dan tijdens het gehele proces, tot en met de notaris.

Toch liever een fysiek hypotheekgesprek in Tilburg?

Doordat onze werkwijze volledig online plaatsvindt, kunnen we ons hypotheekadvies in Tilburg zo goedkoop aanbieden. Hebt u toch liever een fysiek hypotheekgesprek in Tilburg? Ook dan helpen we u graag met goed en gedegen hypotheekadvies. Vanaf een meerprijs van €250 komen we bij u thuis in Tilburg voor hypotheekadvies. En zelfs dan bent u, in de meeste gevallen, nog steeds goedkoper uit dan bij onze concurrent.

Onze klanten zijn tevreden en hebben ons beoordeeld met een 9.1!

Wilt u meer weten over de ervaringen? Lees onze reviews!

Plan direct een vrijblijvende afspraak met onze hypotheekadviseur

Zet vandaag nog de eerste stap naar uw nieuwe droomhuis! Plan direct een afspraak met ons in via onze planningstool.

Plan een afspraak