Hypotheekadviseur Utrecht

Bent u op zoek naar een hypotheekadviseur in Utrecht? Somers-Hypotheken is de goedkoopste onafhankelijke hypotheekadviseur van heel Nederland!

Uw droomhuis kopen in Utrecht? Dan hebt u een hypotheek nodig!

Bent u van plan om een huis te kopen in Utrecht, of hebt u deze reeds gekocht? Dan wilt u snel, goed en goedkoop hypotheekadvies in Utrecht. Somers-Hypotheken heeft bijna 15 jaar ervaring met het geven van écht goed hypotheekadvies in Utrecht. Hypotheekadvies van topkwaliteit hoeft echt niet duur te zijn en vertellen u graag waarom dat het geval is. Dankzij onze speciale wijze van het geven van hypotheekadvies kunnen we al een complete hypotheek voor u regelen vanaf slechts €899,-.

Independer score

De goedkoopste hypotheekadviseur Utrecht

Somers-Hypotheken is de goedkoopste onafhankelijke hypotheekadviseur van Utrecht. Mede dankzij onze volledige online werkwijze kunnen we ons hypotheekadvies ontzettend goedkoop aanbieden. En u hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van ons hypotheekadvies; sinds 2018 zijn we door Independer beoordeeld als beste landelijke hypotheekadviseur! Als hypotheekadviseur in Utrecht zorgen we voor een hypotheek die perfect aansluit op de unieke situatie van u of uw gezin. 

Direct een afspraak maken

Een huis kopen in Utrecht

Er zijn natuurlijk veel redenen om in Utrecht te willen (gaan) wonen! Utrecht is natuurlijk een prachtige historische stad met veel bezienswaardigheden, zoals de Domtoren en het Centraal Museum en jaarlijks zijn er talloze festivals en evenementen. De stad heeft een gezellig uitgaansleven, maar het heeft ook veel groen, parken en grachten om van te genieten. Wilt u een huis kopen in Utrecht? Met hypotheekadvies van Somers-Hypotheken op zak bent u verzekerd van een goede, snelle en voordelige hypotheek, zodat u uw droom om in Utrecht te wonen waar kunt maken.

De experts achter Somers-Hypotheken

Achter Somers Hypotheken schuilt een team van deskundige professionals, met Martin Somers als het toonaangevende gezicht van ons bedrijf. Martin Somers is een erkend hypotheekadviseur, erkend financieel adviseur en verzekeringsadviseur met jarenlange ervaring in de financiële sector. Zijn passie voor het helpen van mensen bij het realiseren van hun financiële doelen heeft hem gemotiveerd om Somers Hypotheken op te richten en een betrouwbare partner te worden voor iedereen die op zoek is naar advies en ondersteuning op het gebied van hypotheken, financiën en verzekeringen.

Martin Somers

Erkend Hypotheek adviseur, Erkend Financieel Adviseur, Adviseur Schade Zakelijk en Particulier, Adviseur Vermogen, Adviseur inkomen

info@somers-hypotheken.nl

0164-850562

Martin Somers, hypotheekadviseur bij De Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheekadviseur

Alles onder één dak: verzekeringen Utrecht

Besteedt u uw hypotheekadvies aan Somers-Hypotheken uit? Dan kunt u ook bij ons terecht voor diverse verzekeringen in Utrecht. Zo hebt u alles onder één dak. Wel zo prettig.

Somers-Hypotheken, de beste landelijke hypotheekadviseur

Independer heeft Somers-Hypotheken sinds 2018 beoordeeld als beste landelijke hypotheekadviseur, dus ook in Utrecht ontvangt u het beste hypotheekadvies. 

Hypotheekadvies in Utrecht, dit is wat u van ons mag verwachten

Onze werkwijze voor het regelen van een hypotheek in Utrecht bestaat uit drie verschillende stap. Wilt u hypotheekadvies voor een huis in Utrecht bij ons aanvragen, dan beginnen we altijd met een gratis, vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dit online gesprek kunt u zelf plannen in onze agenda. Zo hebt u altijd een afspraak op een moment dat het goed uitkomt! Om een goed beeld te krijgen van uw unieke situatie, vragen we u om voor het oriënterend gesprek een aantal documenten bij ons aan te leveren, zoals werkgeversverklaringen, loonstroken en BKR noteringen. Dit vrijblijvende oriëntatiegesprek over uw hypotheek in Utrecht vindt in de meeste gevallen online plaats; hier ligt dan ook de kracht van De Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheekadviseur.

Na het oriënterende gesprek beslissen we samen of we met elkaar verder gaan. Is dat het geval, dan gaan we over tot het inplannen van het daadwerkelijke adviesgesprek, tevens online. Tijdens dit adviesgesprek ontvangt u ons adviesrapport, dat u nog even rustig kunt nalezen. Indien u akkoord gaat met ons advies, dan zetten we het bemiddelingstraject in en gaan we het rente-aanbod aanvragen. Wenst u ook dat Somers-Hypotheken bemiddelt tijdens uw aanvraag van uw hypotheek in Utrecht, dan doen we dat natuurlijk graag! Bemiddelen zit bij de prijs van een complete hypotheek inbegrepen. We begeleiden u dan van begin tot eind met het aanvragen van de hypotheek, tot en met de notaris.

Liever een hypotheekafspraak bij u thuis in Utrecht?

Eén van de vele voordelen van Somers-Hypotheken is dat wij ons hypotheekadvies in Utrecht zo goedkoop kunnen aanbieden. Onze lage prijzen voor een volledige hypotheek kunnen we u garanderen doordat onze werkwijze volledig online is. Wilt u toch liever een afspraak bij u thuis voor uw hypotheekadvies in Utrecht? Dat is geen probleem. Tegen een meerprijs vanaf €250 komen we voor het hypotheekgesprek bij u thuis in Utrecht. Zelfs in dat geval bent u vaak nog steeds goedkoper uit dan bij één van onze concurrenten. 

Onze klanten zijn tevreden en hebben ons beoordeeld met een 9.1!

Wilt u meer weten over de ervaringen? Lees onze reviews!

Maak direct een afspraak voor hypotheekadvies in Utrecht

Hebben we u overtuigd? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend oriënterend gesprek met ons aan met onze hypotheekadviseur Utrecht. Het oriënterende gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Zet vandaag nog de eerste stap richting uw droomhuis in Utrecht!

Ja, ik wil een afspraak!