Over de Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheek Adviseur

Somers-Hypotheken B.V.  is in 2008 opgericht door Martin Somers. Somers-Hypotheken is een traditionele financiële dienstverlener. Wij geven advies op maat aan particulieren of bedrijven. Dit advies geven wij gewoon bij u thuis of op kantoor, in uw eigen vertrouwde omgeving en op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Voor deze relaties die dit prettig vinden proberen wij op het gebied van Hypotheken, Verzekeringen en Financieringen een zo goed en goedkoop mogelijke oplossing te bieden. In 2014 heeft Somers-Hypotheken de “Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheek Adviseur” opgericht.

Concept van Somers-Hypotheken te Rotterdam

De Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheek Adviseur is sinds 2014 een concept van Somers-Hypotheken B.V.. Dit concept is voor de internetrelatie bedoeld. Hiermee was Somers-Hypotheken de eerste landelijke adviseur die onder de € 1000 een hypotheek kon regelen,terwijl iedere con-collega toen nog minimaal € 3000 rekende. Een hele 'schok' in onze branche. Wij durven te zeggen dat de prijzen bij con-collega's door ons naar beneden zijn gegaan. 

Wij zijn en waren onze tijd al ver vooruit. Wij hebben in 2014 flink geïnvesteerd in software. In onze eigen “Zoom”of Teams” maar dan veiliger. Zo hebben we geprobeerd om de relatie via de webcam en telefoon hetzelfde advies gesprek te geven, als op de ouderwetse traditionele manier, zoals ze gewend waren bij hen thuis of op kantoor. De gesprekken thuis en op kantoor zijn nog steeds mogelijk, maar dan tegen extra kosten. 

Het gesprek via webcam en telefoon bespaart beide partijen tijd en daarom geld. Daarom is een complete hypotheek voor €799,- mogelijk. Maar het is vooral gemak. De relatie hoeft bij ons zelf geen berekeningen te maken, gegevens in te vullen of software te installeren. De relatie heeft ook geen reistijd, geen parkeerkosten of benzine kosten.

Beloningsbeleid Somers-Hypotheken B.V.

Als onze medewerkers worden beloond met een vaste vergoeding. Wij keren geen bonussen of provisie uit. Hiermee bent u als consument beschermd tegen prikkels van onze medewerkers m.b.t. extra inkomen. Zo weet u dat u altijd en eerlijk en objectief advies krijgt van onze medewerkers. Tevens werken we ook niet samen met derden m.b.t. advies, bemiddeling etc. Als u contact heeft met ons zijn dat dus medewerkers van Somers-Hypotheken B.V. 

Ons team

Martin Somers

Erkend Hypotheek adviseur, Erkend Financieel Adviseur, Adviseur Schade Zakelijk en Particulier, Adviseur Vermogen, Adviseur inkomen

info@somers-hypotheken.nl

0164-850562

Martin Somers, hypotheekadviseur bij De Goedkoopste Onafhankelijke Hypotheekadviseur

Marianne Collet

Adviseur Schade Particulier, schadebehandelaar en administratief medewerker

marianne@somers-hypotheken.nl

0164-850562

Meer informatie? Bekijk onze documenten!