Independer score

Volgens Independer de beste landelijke Hypotheekadviseur 

Somers-Hypotheken is het eerste advieskantoor van Nederland geweest, dat sinds 2014 landelijk online, via de webcam hypotheekadvies geeft. 

Dit heeft er mede voor gezorgd dat Somers-Hypotheken sinds 2018 door Independer is beoordeeld als beste LANDELIJKE adviseur m.b.t. prijs/kwaliteit. Van Groningen tot Maastricht, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven: in elke plaats in Nederland stonden wij vol trots op de eerste plaats.   

"Stonden", want helaas heeft Independer besloten om per 1 december 2022 te stoppen met het vergelijken van verschillende hypotheekkantoren. Tot onze grote teleurstelling zijn die vergelijkingen niet meer terug te vinden.  De reviews en ervaringen van klanten hebben we natuurlijk bewaard. Deze kunt u teruglezen op onze pagina 'Wat zeggen mensen over ons' of klik s.v.p.  op de knop 'lees alle ervaringen'.

Schrijf een review

Laat ons weten wat je van onze dienstverlening vond!

Aantal sterren

Anouk Kerssens

Op de vijfde van de maand had ik mijn eerste afspraak en op de dertiende ontving ik het finale akkoord vanuit de hypotheekverstrekker. Erg snel afgehandeld dus! Ik vond de adviseur erg fijn in de omgang. Hij is duidelijk in zijn communicatie en stelt goede controlevragen. Ik ben tevreden over het advies en heb hem zelfs al aangeraden in mijn omgeving.

Sev v

Het was lastig een goede adviseur te vinden, toen ik eenmaal met Martin Somers had gesproken was het duidelijk. Hij legde alles goed uit, was direct, open en transparant. Ik wist direct wat ik aan hem had geen poespas, legde goed uit waarom hij iets adviseerde. Daarna is het hele proces snel en fijn verlopen. Vragen kon ik altijd stellen en alles is zonder problemen geregeld. Heel erg tevreden!

Reinier den Toom

Wij zijn goed en kundig geholpen bij de aankoop van een nieuw huis. Wat wij vooral als heel prettig ervoeren is de snelle en directe communicatie via de mail, ook bij vragen. De prijs is ook erg scherp, maar we kregen niet het idee dat daardoor de kwaliteit in het gedrang kwam. Aanrader!